lördag 15 september 2012

Campiiiiooon


Åh, vad duktig jag är på att uppdatera. Sååå idag är det två veckor sedan utställningen, vill ni höra hur det gick? Det kan ju vara på tiden.
Jag tyckte alla tjejerna hade tappat lite i form precis innan utställning, så himla trist. Mest märktes det på min Kråka. Hon är verkligen ett litet paket muskler för det allra mesta men så var det dags att visa det och då var hon som en svart slank liten blixt, jahapp.
Kickan drog minsann blickarna till sig, min vackra. Hon fick cert,silverkort och blev BIS Pet 6! Det känns som en helt okej utställningsstart och jag tycker att jag skötte mig bra för att aldrig ha visat nonself i ras innan. Och Gigi blev champion, jaaa!! Äntligen, det känns så himla bra.
Alla resultaten ligger också uppe på hemsidan.
Nu funderar jag som bäst på Landskrona den 6/10, sista anmälningsdag är i övermorgon och frågan är väl om jag ska anmäla eller inte. Jag tänker att det kanske är lika bra att anmäla för det är enklare att ångra sig i efterhand åt det hållet liksom. Det som talar emot är att det är min första lediga helg på hela sommaren. Men jag vet inte riktigt vilka jag skulle ta med mig om det nu blir så. Kickan, Kråkan (?) och någon av småtjejerna? Jag tycker ju alla bägge pluttisarna är just för små, fastän de snart är ett år. Tror fortfarande att ringormsbehandlingen var negativ för deras utveckling… De växte absolut inte så bra som de borde ha gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar